KÜÇÜKÇEKMECELİ GENÇLER SPORU SEVİYOR

Küçükçekmece Belediyespor “Kış Spor Okulları” gençlere sporu sevdiriyor. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz öncülüğünde her yıl olduğu gibi bu yılda 18 farkılı branşta Kış Spor Okullarında Küçükçekmeceli gençlere uzman eğitmenler eşliğinde eğitim devam ediyor.

HERKES ÜCRETSİZ SPOR YAPSIN

Küçükçekmeceli gençlere spor yaptırarak enerjilerini daha yararlı faaliyetlerde atmalarını sağlamak ve çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla düzenlenen spor okulları her dönem artan ilgi ile karşı karşıya. Farklı spor branşlarında Küçükçekmeceli çocukların sporla buluştuğu Küçükçekmece Belediyesi Kış Spor Okulu öğrencileri, uzman eğitmenler eşliğinde ilçedeki spor tesislerinden ücretsiz olarak faydalanıyorlar.

Her kış döneminde Küçükçekmece Belediyesi tarafından açılan Kış Spor Okullarında buluşan çocuklar eğitimlerine dolu dizgin devam ederken kendilerine sunulan hizmetten duydukları memnuniyeti de başkan amcalarına teşekkür ederek gösteriyorlar. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yüzlerce çocuğun faydalandığı spor okullarında en çok ilgi futbol branşına gösterildi. Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde spor birimi tarafından düzenlenen Kış spor okullarına gösterilen ilgi belediye yetkililerini de mutlu ediyor.