İSTANBUL TRABZONSPOR FUTBOL OKULU ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

İstanbul Trabzonspor Futbol Okulu, Atakent Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanlarla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Antrenmanlar hafta sonu iki gün

İstanbul Trabzonspor Futbol Okulu, Atakent Tesisleri’nde yapılan antrenmanlarla çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Futbol Okulu C.Tesi, Pazar olmak üzere hafta sonu iki gün sabah saat:09.30-13.00 saatleri arasında gerçekleşen idmanlarla uzman antrenörler eşliğinde geleceğin yıldızlarına hizmet ediyor. İdmanlarda minik sporcuların hem güzel vakit geçirmesi hem de yapılan periyodik çalışmalarla top tekniğini ve alan paylaşımı gibi temel eğitimleri almaları sağlanıyor. Yapılan temel eğitimlerle minik sporcuların sağlam bir alt yapı ile futbollarını geliştirmeleri hedefleniyor.

İstanbul Trabzonspor Futbol Okulu Antrenörler Mehmet Yener, Sinan Bilgin ve Ozan Yörükçü yönetiminde haftanın iki günü Futbol okulu 2005-2010 arası doğumlu minik sporculara futbolun inceliklerini öğretmeye devam ediyor. İstanbul Trabzonspor Futbol Okulu antrenörleri, temel çalışmalarla sporcuların öncelikle sahanın neresinde duracaklarını öğrendiklerini aktardı. Ayrıca futbolcular idmanlarda yetenekleri ve hırsları ile göz doldururken aileler de saha kenarında çocuklarını izlemenin keyfini yaşadı.