İKİTELLİ BÜYÜK BİR ENGELİ AŞTI.

İKİTELLİ BÜYÜK BİR ENGELİ AŞTI.

 

İstanbul 1. Amatör Lig 13. Grubun şampiyonluk adayı İkitellispor, deplasmanda karşılaştığı Haznedar Çetinkayaspor’u ikinci yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup ederek bir engeli daha aştı.

Gazi Mahallesi sahada Haznedar Çetinkayaspor ile İkitellispor arasında oynan müsabaka centilmence geçti. Maç boyunca her iki takımın futbolcuları birbirleriyle nazik bir şekilde davranmaları gözden kaçmayarak sporun barış, dostluk ve kardeşlik olduğunu herkese gösterdiler.

Gazi Mahallesi sahasında oynanan grubun önemli mücadelesini, Utku Anıl Saykara, Ozan Gürleyük ve Gökhan Yıldız hakem triosu yönettiler. Çekişmeli başlayan mücadelede mutlak puan hedefleyen İkitellispor ikinci yarda 65.Dakika İbrahim,69.Dakikada Faruk'un attığı gollerle 2-0 kazanan İkitellispor üç puanı alarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Haznedar Çetinkayaspor alınan bu galibiyetle 7 maçta hiç puan kayıp etmeden puanını 21’e çıkartan İkitellispor grupta aynı puanla Sütlüçespor ile puanları ve sıralamayı paylaştılar.

İkitellispor takımı kulüp başkanı Abdulselam Ceyhan, Biz bitti demeden bitmez diyerek rakiplerine gözdağı verdi. Haznedar Çetinkayaspor engelini zorda olsa 2-0 sonuçla aşarak yollarına devam ettiğimi söyleyen Başkan Ceyhan, “Grupta şampiyonluk mücadelesi veren takımlara baktığımız zaman gerçekten zor haftalar geçiriyorlar. Biz de iddiamızı sürdürmek için kalan maçlarımızı en iyi şekilde tamamlayarak mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Haznedar Çetinkayaspor, maçında her iki takımın gerek futbolcuları olsun gerekse yöneticileri olsun centilmence davranışlarından dolayı onları kutlarım. Bu galibiyeti bizler yaşatan futbolcularımı tebrik ederim” diye konuştu.