HÜSEYİN OKUR GÜVEN TAZELEDİ.

HÜSEYİN OKUR GÜVEN TAZELEDİ.

Küçükçekmece Basketbol Gençlik ve Spor Kulübü’nde dün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul sonrası mevcut Başkan Hüseyin Okur delegelerin oyun tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Hafta sonu Küçükçekmece (Şehit Fethi Sekin) Öğretmen evinde gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul, Daha sonra Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Yönetim kurulu Faaliyet raporlarını okundu. Kulübün 2017-2018 yılı sportif ve sosyal faaliyetleri anlatıldı. Rapor oylara sunuldu. Oybirliği ile kabul edildi. Yıllık bilanço okundu.2017-2018 yılları arası gelir-gider raporu detaylı olarak genel kurula sunuldu. Oylama yapıldı. Oybirliği ile kabul edildi.

Yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek listelerin seçimine geçildi. Seçime mevcut başkan Hüseyin Okur’un tek listesiyle girildi. Delegelerin oyun tamamını oybirliği ile mevcut başkan Hüseyin Okur, yeniden başkan seçildi.

Delegelerin yeniden güvenoyunu alarak seçilen Hüseyin Okur teşekkür konuşmasında Bölgemizde gençlerimiz büyük tehlike altında. Uyuşturucu tehlikesi var. Gençlerimizi bu kötü alışkanlıklardan korumak için Küçükçekmece Basketbol Gençlik ve Spor kulübümüz büyük önem taşımaktadır. Kulübümüze kalıcı bir şeyler kazandırmak istiyoruz. Bu dönemde çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum ifadesini kullandı.

Gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul sonrası Küçükçekmece (Şehit Fethi Sekin) Öğretmen evinde topluca öğlen yemeği yediler.