NEFESE KESEN MAÇ BERABERE 3-3

NEFESE KESEN  MAÇ BERABERE  3-3

İstanbul 1.Amatör Lig 13.Grupta 8 haftadır yenilmeyen İkitellispor ile takımları arasındaki kaç 3-3 berabere kaldı.

İlk yarıyı 2-0 önde kapatan İkitellispor ikinci yarıda skoru koruyamayınca 30 Dakika 10 kişi oynayan Mavi -beyazlılar arka arkaya yediği gollerle sahadan 3-3'lük skorla ayrılmak zorunda kaldı.

Ligin 9.Haftası ilk yarınında son maçı olan İkitellispor, Sütlücespor takmıları arasındaki maç Halkalı Etap sahasında oynandı. Haftanın bu önemli maçını Turgay Güzel, Gökhan Çığrıkçı ve İbrahim Mert Hatipoğlu hakem triyosu yönetti.

Karşılaşamaya hızlı başlayan ev sahibi İkitellispor sağlı solu ataklarla misafir takım Sütlücespor takım kalesine yüklenerek gol ve goller aramaya başladı.

29.Dakikada Mavi-beyazlı İkitellispor'da Furkab sağ kanattan alığı topla rakip ceza sahası içine girmek üzereyken şık vuruşu kaleci Kaan uzanmasına rağmen top ağlara gitti ve ev sahibi İkitellispor 1-0 öne geçti.

36.Dakikada İkitellispor İbrahim takımının ikinci gollünü kayıt ederek farkı ikiye skoru da 2-0 yapan gollü attı ilk yarı ev sahibi İkitellispor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı ilk yarıya göre daha derli toplu baskılı futbol sergileyen misafir takım Sütlücespor rakip kalede tehlikeli olmaya başladı.

58.Dakikada penaltı kazanan Sütlücespor’da topun başına geçen mesuttun plasesi kaleci Zekeriya’nın şık refleksi gole izin vermedi.

60.Dakikada ev sahibi İkitellispor’da İbrahim ikinci sarı ve ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve mavi beyazlılar geride kalan sürede 10 kişi mücadele vermek zorunda kaldı

71.Dakikada Sütlücespor penaltıyı kaçıran Mesut bu sefer keleci Zekeriya'nın sağından topu ağlara yollayarak farkı bire indiren gollü attı skor 2-1 oldu.

85..Dakikada Sütlücespor'un gollü oyuncusu Onur skora eşitliği getiren gollü attı ve skor 2-2 oldu.

90. Dakikada İkitellispor'da ilk gollün sahibi Faruk kendisinin ikinci takımının üçüncü gollünü atarak yeniden 3-2 'ye getiren gollü attı.

90+2 Dakikada Sütlücespor'da günün başarılı ismi Mesut kendisin ikinci takımın üçüncü karşılaşmanın da skorunu belirleyen gollünü attı ve karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 3-3 sona erdi.

Karşılaşama sonunda her iki takımda yenilmezliğini devam ettirirken sahadan birer puanla ayrılan takımlar oldular.