SEFAKÖY KARTALSPOR ŞAMPİYONLUK İDDİASINI SÜRDÜRDÜ

SEFAKÖY KARTALSPOR ŞAMPİYONLUK İDDİASINI SÜRDÜRDÜ
 İstanbul 1.Amatör Lig 6.Grupta şampiyonluk yarışı veren Sefaköy Kartalspor ligin 13.Haftası kendi sahasında ağırladığı Küçük Pazarspor karşında oyunun ilk dakikalarında yenik duruma düşmesine rağmen karşılaşmayı 4-2 kazanarak şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürdü.
Ligin 13.Haftası Sefaköy Kartal sahasında şampiyonluk yarışı veren Sefaköy Kartalspor ile küme düşmeme mücadelesi veren Küçük Pazarspor takımları haftanın önemli maçında karşı karşıya geldiler.
Karşılaşmaya hızlı başlayan misafir takım Küçük Pazarspor . 3.Dakikada Mehmetin attığı golle 1-0 öne geçti
19.Dakikada Sefaköy Kartalspor Metin’in attığı golle skora eşitliği getiren gollü kayıt ederek skoru 1-1 yaptı
23.Dakikada Sefaköy Kartalspor’da günü başarılı oyuncusu Metin kendisinin ve takımının ikinci gollünü attı ve siyah beyazlılar bu gole 2-1 öne geçti.
39.Dakikada Sefaköy Kartalspor’da Fırat farkı ikiye skoruda üçe çıkaran gollü kayıt eden gollü attı skor 3-1 oldu.
42.Dakikada misafir takım Küçük Pazarspor ilk gollün sahibi Mehmet kendisinin ve takımını ikinci gollü ilk yarrınında skorunu belirleyen gollünü attı ve ev sahibi Sefaköy Kartalspor ilk yarıyı 3-2 önde kapattı.
73.Dakikada Sefaköy Kartalspor gollcüsü ve günün başarışı oyuncusu Metin Hat trick yaparak kenisinin üçüncü takımının dörtüncü gollünü attı ve ev sahibi Sefaköy Kartalspor haftanın bu önemli maçını 4-2 lik skorla kazanarak şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürdü.