SULTANMURAT FIRSATI KAÇIRDI.

SULTANMURAT FIRSATI KAÇIRDI.

İstanbul 1.amatör Lig 5.Grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sultanmuratspor ile Şirinevlerspor takımları ligin 14.Haftasında Sefaköy Kartal sahasında karşılaştılar.

Umutcan Bayram, Ahmet Mert İzci ve Murathan Onur hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşamaya her iki takımda mutlak galibiyet ve puanlar için sahaya çıktılar.

Müsabakanın ilk yarısı daha baskılı ve etkili oyun sergileyen ve sahibi Sultanmuratspor 35.Dakikada Emre’nin attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

İkinci yarı bu sefer misafir takım Şirinevlerspor oyun kontrollünü alarak rakip kalede etkili olmaya başladı. İlk yarıda Özgür'ün kırmızı kart görmesi neden ile eksik oynayan misafir takım Şirinvelerspor 55.Dakikada Muhammet Burak'ın attığı golle beraberliği yakaladı skor 1-1 oldu.

Kalesinde beraberlik gollünü gören siyah-beyazlılar Arda ve Furkan ile sayısız kaçırdığı maçta maçın heyecanına kendini kaptıran Sultanmuratspor kulübü Başkan Vekili İsa Kıran kaçan gollerden sonra kendini yerde buldu. 90+2 Dakikada Sultanmuratspor'da Furkan kırmızı kart gördü.

Sultanmuratsporlu oyuncular kaçırdığı gollerden yararlanamayınca karşılaşama karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi ve ev sahibi Sultanmuratspor kendi sahasında mutlak galibiyet için çıktığı maçta 1 puan alarak sahadan ayrılırken küme düşme tehlikesi de devam etmiş oldu.