KÜÇÜKÇEKMECE BASKETBOL 70-36 BAHÇEŞEHİR YILDIZLARI

KÜÇÜKÇEKMECE BASKETBOL 70-36 BAHÇEŞEHİR YILDIZLARI

BEST Akademi Kadınlar Liginde mücadele veren Küçükçekmece Baketbol Gençlikspor Kulübü sezonun ilk maçında Bahçeşehir Yıldızlarspor'u 70-36 skorla yenerek lide galibiyetle başladı.

Kazlıçeşme Abay Ortaokulu Spor Salonunda Küçükçekmece Baketbol Gençlikspor ile   Bahçeşehir Yıldızlarspor takımları 2017-2018 sezonu ilk karşılşamasında karşı karşıya geldiler.

Maça  Bahçeşehir Yıldızları hava atışını kazanarak başladı. Boş döndükleri ilk hucum sonrası fast hucumunu değerlendiremeyen Damla Acar steps  sonrası hucum Bahçeşehir Yıldızlarına  geçti. Damla Türk ile oyun kuran Bahçeşehir Yıldızları takımı yaptığı pas hatasını Damla Acar  ile değerlendirerek Küçükçekmece Baketbol Gençlikspor  ilk sayılarını atmış oldu.

Karşılıkılı sayılarla geçen bu dakikalarda, Ceyda Bozkır 6 sayılık performansı ile Küçükçekmece Baketbol Gençlikspor takmının ilk çeyrek etkili ismi oldu.Çeyrek sonuna doğru , Kübra Karakuş'un 3 lüğü geldi. Bu çeyreğin tek dış şutu olup 17-8 lik üstünlük ile Küçükçekmece Baketbol Gençlikspor  takımı önde girdi.

İkinci çeyreğe Bahçeşehir Yıldızları takımı  başladı.Fast hucumlarını Damla Acar'ın asistleri ile iyi değerlendiren  Küçükçekmece Baketbol Gençlikspor  Tuğçe Kümük ile sayılar buldu. Bahçeşehir Yıldızları takımı Damla Türk  üzerinden hucumlar kullanırken dış şutlarda etkili olmadılar. Pota altından Berfin Karadayı ile sayılar buldu.Bu çeyrekte Semra Yüksel,Damla Acar ve Ceyda Bozkır sayıları ile farkı çift hanelere çıkaran ekip devreye rahat girdi.

Üçüncü  çeyreğe başlayan Bahçeşehir Yıldızlar ekibi ilk hucumdan boş döndü.Küçükçekmece Baketbol Gençlikspor  takımı ise Tuğçe Kümük 3 lüğü ile çeyreğe başladı. bu dakikadan sonra suskun geçen çeyrekte Aslı Murat sayıları geldi.Küçükçekmece Baketbol Gençlikspor  bu çeyrekte 11 sayı atarken Bahçeşehir Yıldızları ise çok pas hatası yaptı. Baskıda kaptırdıkları toplara pek çok hucumu harcarken bu çeyrekte ancak 5 sayı atabildiler. Çeyrek sonucu 55-24

Dörtüncü final periyoduna avantajlı giren Küçükçekmece Baketbol Gençlikspor   kenardan hucuma başladı. Tam saha baskı yapan iki takımda tansiyon yükseldi. Damla Acar,Tuğçe Kümük ve Ceyda Bozkır sayıları ile devam ederken .Berfin Karadayı bu çeyrekte arka arkaya attığı sayılarla takımına destek oldu. Son çeyrekte Damla Türk'de Bahçeşehir Yıldızlar  takımının etkili ismi oldu. Takım olarak istedikleri oyunu sahaya yansıtamayan Bahçeşehir Yıldızlar maçtan mağlup ayrıldı.

Küçükçekmece Baketbol Gençlikspor sezonun ilk maçında Bahçeşehir Yıldızlar takımını 70-36 farklı skorla yenerek lige galibiyetle başlamış oldu.