HALKALI ÇAMLIK ALTI U15’LER NAMAĞLUP ŞAMPİYON

HALKALI ÇAMLIK ALTI U15’LER NAMAĞLUP ŞAMPİYON

İstanbul U-15/B Gençler ligi 6.Grupta Halkalı Çamlıkaltıspor hafta sonu en yakın takipçisi CFS Bağcılar spor’u 2-1 mağlup ederek 6 puan farkla namaglup şampiyon oldu.

Ligin 13.Haftası İFAspor sahasında karşı karşıya gelen Halkalı Çamlıkaltıspor ile CFS Bağcılar spor takımları arasındaki önemli maçı Metin Mert Caylan, Fatma Kurubaş ve Tayfun Gençoğlu hakem üçlüsü yönetti.

Karşılaşamaya hızlı başlayan Küçükçekmece temsilcisi Halkalı Çamlıkaltıspor ilk dakikalarda baskı kurdu kurduğu baskı sonucu 10.Dakikada Soner’in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

İkinci yarıya bu sefer misafir takım CFS Bağcılar spor hızlı başladı ve ikinci yarının henüz 3'üncü müsabakanın 38.Dakikasında Mahir beraberliği getiren gollü attı skor 1-1 oldu.

Kalesinde gördüğü gol sonrası ev sahibi Halkalı Çamlık altıspor gol ve goller için tüm hatları ile CFS Bağcılar spor kalesine yüklendi 67.Dakikada sahneye çıkan Halkalı Çamlıkaltıspor'lu Ali Ekber topu ağlara yollayarak takımını 2-1 öne geçen karşılaşmanın da skorunu belirleyen gollünü attı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile büyük sevinç yaşayan Yeşil -siyahlı Halkalı Çamlıkaltıspor'lu oyuncular en yakın takipçisini 2-1 mağlup ederek 6 puan farkla ligi namaglup şampiyon oldu.