YAZ SPOR OKULU ÖĞRENCİLERİ SERTİFİKALARINI ALDI

YAZ SPOR OKULU ÖĞRENCİLERİ SERTİFİKALARINI ALDI

Küçükçekmece Belediyesi tarafından hizmet veren Yaz Spor Okulları’nda eğitim gören öğrenciler sertifikalarını aldı.

Yaz Spor Okulları'nda 19 farklı branşta eğitim gören çocuklar, sertifika ve madalyalarını Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Oktay Kurt’un elinden aldı. 

“ÇOCUKLARIMIZ BİZİM UMUDUMUZ”

Yaz Spor Okulları’nın çocukların verimli bir yaz tatili geçirmesi açısından önemli olduğuna vurgu yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz , “11 yıldır devam etmekte olan Yaz Spor Okulları bir kurs olmaktan öte artık belediyemiz tarafından düzenli olarak hizmet veren ve yavrularımıza güzel bir yaz tatili sunan bir okul konumuna gelmiştir. Çocuklarımız bizlerin heyecanımız, umudumuz, aşkımız. Onları hem vücut, hem ruh olarak sağlıklı bir şekilde yetiştirmek boynumuzun borcudur.  Bizlere güvenip, can parelerini yavrularını teslim ettikleri için değerli ailelerimize teşekkür ediyorum” dedi

“5 BİN 400 ÖĞRENCİYE HİZMET VERDİK”

Küçükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okullarında yapılan sertifika ve ödül töreninde açıklama yapan Küçükçekmece Belediye Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürü Oktay Kurt, “Acısıyla, tatlısıyla bir yaz tatilini bitiriyoruz. Bu yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Yaz Spor Okulları’nın bir yenisini daha tamamlamış olduk. 11 yıl süre içerisinde yaklaşık 48 bin çocuğumuza hizmet verdik. Bu yaz 19 farklı branşta yaklaşık 5 bin 400 öğrenciye hizmet verdik. Onlara güzel bir yaz tatili sunduk. Hem fiziksel, hem ruhsal gelişimlerine katkı sağladığımız için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.