SEFAKÖY SPOR SEZON AÇILIŞINI YAPTI.

SEFAKÖY SPOR SEZON AÇILIŞINI YAPTI.

İstanbul 1.Amatör Lig'de mücadele eden Sefaköyspor 2018/2019 futbol sezonunu Sefaköy Kartal tesislerinde düzenlenen törenle açtı.

Sefaköy Kartal tesislerinde Sefaköyspor sezon açılışına 25 futbolcu ile başladı. Kırmızı-beyazlıların sezon açılışına, AK Parti Küçükçekmece ilçe Bşk Av. Mustafa Korkut, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Bşk Seymen Gençtürk, İyi Parti Küçükçekmece İlçe Bşk Fatma Çolak, CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Aday adayı Engin Ertaç, Filizspor ,Sultanmurtaspor, Bezirganbaheçespor, İstanbul Demirspor, Sefaköy Kartalspor ,İstanbul Sinopspor,  Sefaköyspor kulübün eski yöneticiler ve Sefaköy spora gönül vermiş taraftarlar katıldı.

Sefaköyspor kulüp Başkanı Fikret Teneoğlu yaptığı açıklamada, "2018/2019 futbol sezonunu için iki aydır hazırlık çalışmalarımızı kendi tesislerimizde sürdürüyoruz, Favori bir takım kurduk. Genç arkadaşlardan kurulu şampiyonluğa oynayacak bir takımımız var. İnşallah başarılı oluruz, Kulüp Başkanı Fikret Teneoğlu, Yeni sezonda kaliteli oyunlarıyla kendilerini kanıtlamış geçen seneki oyuncularımızdan Uğur, Gürkan, Batuhan, Taner, Eyüp, Emre Şahin, Taylan, Berkan, Altyapıdan, Batuhan, Okan, Samet, Sezer,

Dış Transferde Söğütlüçeşme’den-Kaya, Bülent, İncirlipor’dan-Hasan, Doğukan, Mustafa Ali, İstanbul Demirspor'dan-Erencan, Şenlik köyspor’dan-Ferdi, İzmir Menemenspor’dan-Erdoğan, Kosova Güçspor'dan-Ömer ve Karsspor'dan Mücahitti renklerimize bağladık. Başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz. Sefaköy halkına tekrar Süper lig kapısını da aralamak istiyoruz” Centilmence bir sezon olmasını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Başarılar diliyorum" dedi.

Sezon açılışının ardından Sefaköyspor, kardeş kulübü olan Sefaköy Kartalspor ile açılış maçı yaptı. Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 3-3 sona erdi.