KÜÇÜKÇEKMECE GÜVEN VERİYOR: 5-1

KÜÇÜKÇEKMECE GÜVEN VERİYOR: 5-1

İstanbul 1.Amatör Lig 3.Grupta lider Küçükçekmecspor ile Avcılar Doğa Hospital Yeşilkenspor takımları arasındaki önemli maçı ev sahibi Küçükçekmecspor rakibini 5-1'lik farklı skorla mağlup ederek yenilgisiz olarak liderliğini sürdürdü

3.Grupta 4.haftanın önemli maçı olan Küçükçekmecspor, Avcılar Doğa Hospital Yeşilkenspor takımları Küçükçekmece Metin Oktay Stadında karşı karşıya geldiler.

Maça hızlı başlayan Yeşil-beyazlılar 2. dakikada Ayhan ile 1-0 öne geçti. 17'da Ayhan kendisinin ve takımının ikinci gollünü atarak skoru 2-0'a getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarısında Küçükçekmecspor fırtınası esmeye devam etti.47.dakikada Küçükçekmecspor'da Yusuf takımının üçüncü gollünü atarak farkı üçe skoru da 3-0'lık üstünlüğe taşıdı.

63.dakikada yeşil beyazlı takımda sahneye çıkan Davut takımının dördüncü gollünü attı skor 4-0 oldu.

77.dakikada misafir takım Avcılar Doğa Hospital Yeşilkenspor karşılaşmada ilk gollü bularak farkı üçe skoru da 4-1 yapan gollü attı.

83.dakikada Küçükçekmecspor'da Serkan takımının beşinci karşılaşmanın da skorunu belirleyen gollünü atarak skoru 5-1'e getirdi. Kalan bölümlerde başka gol olmazken, maçı 5-1 kazanan Küçükçekmecspor oynadığı 4 maçın hepsini kazanarak puanını 12'ye yükselterek liderlik koltuğuna otururken şampiyonluk yolunda güçlü rakibini yenmenin de sevincini yaşadı.