MİNİKLER SOĞUK VE YAĞMURA RAĞMEN MAÇLAR OYNANDI.

MİNİKLER SOĞUK VE YAĞMURA RAĞMEN MAÇLAR OYNANDI.

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ile ortaklaşa düzenlenen '12. Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Minikler Futbol Turnuvası 7.Haftası Halkalı Etap Stadında hafta sonu 2 grupta oynan 10 maçla tamamlandı.

 

Halkalı Etap Stadında hafta sonu 7.Hafta maçları birbirinden keyifli mücadelelere sahne oldu. Kıran kırana geçen karşılaşmalar futbol severler'i de tribünlere çekti. Soğuk ve yağmurlu havaya rağmen minik futbolcuların mücadele ettiği maçlar sonucunda, grubunda ilk 4 sırayı alan takımlar çeyrek finale adını yazdırmak için kıyasıya mücadele veriyorlar.

1.Grubun önemli maçı olan Halkalı Taştepespor, Cennet Barbarosspor karşılaştı. İki takımın kıyasıya mücadelesi tribünlerden alkış alırken mücadeleyi 4-1'lik sporla kazan Cennet Barbaros spor rakibinin hem yenilmezliğine son verirken kendi sininde grupta çıkma şansını artırmış oldu. 16 Halkalı Taştepespor,14 İFA spor,13 Kanarya spor ve 12 puanla Cennet Barbarosspor takımları 1.Grupta ilk dört sırayı paylaşan takımla oldular.

2.Grupta Lider İkitelli spor rakibi Filizi spor sahaya çıkmayınca hükmen 3-0 kazanan Mavi-beyazlılar 7. hafta sonun da liderliğini devam ettirirken turnuvanın da yenilmeyen tek takımı ünvanında sürdürmüş oldu. 18 İkitelli spor 18 Atakent 2015 Spor,(maç fazlalığı ) ,16 Bezirganbahçespor ve 15 İstanbul Balkanspor takımları da 2.Grupta ilk dört sırayı alan takımlar oldular.

1.GRUP

 

HALKALI TAŞTEPESPOR 1-4 CENNET BARBAROSSPOR

ÖZYARIMBURGAZSPOR 1-4 SÖĞÜTLÜÇEŞMESPOR

GEDİKPAŞASPOR 0-3 K.Ç.İDMANYURDUSPOR

GÜLTEPE ÖZGENÇLİKSPOR 0-3 İSTANBUL DEMİRSPOR

İFASPOR 2-1 KOSOVA GÜÇSPOR

 

KANARYASPOR -BAY

 

2.GRUP


SULTANMURATSPOR 1-3 İSTANBUL TRABZONSPOR


BEZİRGANBAHÇESPOR 8-0 HALKALI ÇAMLIKALTISPOR

 

FİLİZSPOR 0-3 İKİTELLİSPOR


SÖĞÜTLÜÇEŞME BİRLİKSPOR 0-1İSTANBUL ATAKENTSPOR

K.Ç.YEŞİLOVA ESNAFSPOR 1-2 ATAKENT 2015 SPOR

İSTANBUL BALKANSPOR-BAY