SİNOP ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLADI

SİNOP ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLADI

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grupta namaglûp şampiyon olarak Klasman gruplarına kalan İstanbul Sinop spor şampiyonluğu düzenlenen bir organizasyonda kutladı.

Sezonu şampiyonlukla mutlu tamamlayan İstanbul Sinop spor camiasında sevinç bitmiyor. Sarı lacivertliler kulübün yönetimi tarafından Paşa Garden Restarunat’ta düzenlenen şampiyonluk ve kaynaşma yemeğinde yönetim kurulu ve futbolcular bir araya geldi.

İstanbul Sinop spor’un şampiyonluk yemeğine Küçükeçkemce Belediye Başkan yardımcısı Hamza Gönenç, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı ve aynı zamanda belediye meclis üyesi Seymen Gençtürk, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Açı, İstanbul Sinop spor kurucu Başkanı Ali Çelik, eski başkanlardan Hüseyin Demirkol, Kerim Balgün, Rasim Yıldırım, SİYAD, SİNDEF yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Sinop spor Başkanı Rafet Orhan, yönetim kurulu, futbolcuları ve 57 taraftarları katıldı.

GÖNENÇ ŞAMPİYON EKİBİ KUTLADI

İstanbul Sinop spor’un Paşa Garden Restarunat’ta düzenlenen şampiyonluk yemeğine katılan Küçükeçkemce Belediye Başkan yardımcısı Hamza Gönenç “İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grupta namaglûp şampiyonu oldunuz. Önümüzdeki klasman maçlarında da aynı şekilde yolunuza devam etmenizi diliyorum. Şampiyonluğunuz hayırlı olsun, hepinizi gönülden kutluyorum” dedi. Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı ve aynı zamanda belediye meclis üyesi Seymen Gençtürk şampiyon olan ekibi ve yönetim kurulunu kutlarken İstanbul Sinop spor Başkanı Rafet Orhan şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür etti.

ORHAN, SİNOPSPOR OLARAK ÇITAYI YÜKSELTİK

İstanbul Sinop spor Başkanı Rafet Orhan, İstanbul Sinop spor için büyük hedefler koyduklarını söyleyerek, önce Süper amatör lige çıkma başarısı gösterdik. Daha sonra bu sezon birlik beraberlik içinde kenetlenerek Süper amatör lig 6.Grupta yenilgi almadan süper amatör lig klasman grubuna çıkma başarısı göstererek Bölgesel lige çıkmak için bir adım daha çıtayı yükseltmiş olduk. Alınan bu şampiyonluk, sadece bizlerin bir başarısı değil. Biz bir camia olarak bu şampiyonluğu elde ettik. Sezon başı biz bu göreve talip olurken, sonunu şampiyonluk olarak istedik. Sonunda da futbolcu kardeşlerimizin ve hocalarımızın gayret ve çabaları ile Yönetim olarak, teknik heyet, futbolcular ve 12 adam olan taraftarımızla buralara kadar geldik. Bizi yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Seyircisi, teknik heyeti ve futbolcularıyla örnek bir ekip olduk” diye konuştu.