KANARYASPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI.

KANARYASPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI.

İstanbul U16/B ligi 18. Grupta geçtiğimiz haftalar şampiyonluğunu ilan eden Küçükçekmece Kanarya spor, misafir ettiği Emir efendi karşılaşması öncesinde şampiyonluk kupasını aldı.

Şampiyon Kanarya spor U16 Takım şampiyonluk kupasını Küçükçekmece Belediye meclis üyesi Gökhan Aygün’ün elinden alırken, törene TFF İstanbul Temsilciliğinden İsmail Öngün, KİTAŞ yönetim kurulu üyesi Cevdet Ateş, Küçükçekmece Belediye Başkan Danışmanı Bektaş Davutoğlu, Kanarya Mahalle Muhtarı Rüstem Güneş, Kanarya spor Kulüp Başkanı Ahmet Tuğlar, Futbolcular, veliler ve taraftarlar katıldılar.

Kanarya spor futbolcuları büyük sevinç yaşarken saha içinde çekilen hatıra fotoğraflarından sonra sezonun son maçına geçildi.

Kanarya spor oynadığı 14 maçta 13 galibiyet ve 1 beraberlik alarak grupta en fazla galip gelen ve en az gol yiyen hiç yenilgi görmeyen ekip oldular. Mavi beyazlılar rakip fileleri 43 kez havalandırarak grubun en fazla gol atan ekibi ve kalesinde gördüğü 9 golle en az gol yiyen ekip olarak şampiyonluğunu taçlandırdılar.