SULTANMURATSPOR’DA SELÇUK AYDIN DÖNEMİ

SULTANMURATSPOR’DA SELÇUK AYDIN DÖNEMİ
İstanbul 1.Amatör Ligin yeni takımı Küçükçekmece Sultanmuratspor’da bu sezondaki teknik adamlık görevine Selçuk Aydın getirildi.
 

 Profesyonel Liglerde, Bölgesel Ligde ve Süper Amatör Ligde olmak üzere tam 29 yıl futbol oynamış ve son iki hocalık yapan Selçuk Aydın Sultanmuratspor Başkan Vekili İsa Kıran, Genel Sekreter İbrahim Şakiroğlu, 2.Başkanı Naser Serbest ve çiçeği burnuda yeni Genel Kaptan hayrettin Cantürk ile yapılan görüşmeler sonunda Siyah -Beyazlı kulübün yeni antrenörü olarak belirlendi.
 

 

Galatasaray altyapısında futbola başlayan Selçuk Aydın Bayrampaşa Altıntepsipor (PROF ),Bayrampaşa Tunaspor (BAL),HEASK (BAL),Feriköyspor, İstanbul Sinopsor, Fatih Yaylaspor, Kastamonu Kentyıldızspor, Söğütlüçeşmespor ve Sefaköy Kartalspor olmak üzere 29 yıl şampiyonluklar ve başarılara imza attı.

Genel Kaptan hayrettin Cantürk yaptığı açıklamada, “Kulübümüz Teknik Direktörlük konusunda ilçemizin yakından tanıdığı 29 yıl dolu dolu futbol geçmişi olan Selçuk Aydın ile her konuda anlaşma sağlamıştır. Yeni Teknik Direktörümüz camiamıza hayırlı olsun, görevinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.
Başkan Vekili İsa Kıran, Genel Sekreter İbrahim Şakiroğlu, 2.Başkanı Naser Serbest ve çiçeği burnunda yeni Genel Kaptan hayrettin Cantürk'ün hazır bulunduğu törenle imzayı atan genç çalıştırıcı Selçuk Aydın ” Öncelikle bana duyulan güven ve verilen görevden dolayı tüm Sultanmuratspor camiasına teşekkür ediyorum. Semtimizin takım olan ve çok yakından tanıdığı ve takip etiğim yabancısı olmadığım Sultanmuratspor kulübüyle anlaştığım için çok mutluyum. Yeni sezonda bizi Süper Amatör lige taşıyacak tercümeli ve yetenekli futbolcuları bir araya getirerek sezona başlamayı hedefliyoruz 22 Temmuz tarihinde Yeşilova Kamel Aktaş Stadında toplanarak 2019-2020 Futbol sezonu ilk çalışmasıza başlayacağız yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum ifadelerini kullandı.
 
İmza töreni sırasında açıklamalarda bulunan Sultanmuratspor Başkan Vekili İsa Kıran, "İstanbul 1.Amatör Lig´deki ilk anlaşmamızı genç bir hoca ile yaptık. Hocamızın kariyerini ne hocalığını ne de kişiliğini kimsenin tartışacak bir durumu yok. Ben de şahsen kendisini iki gündür tanıyorum. Kendisi gerçekten futbol için her şeyini vermiş bir insan. Bu konuda bugüne kadar yapmış olduğu şeyler de ortada. Ben inanıyorum ki Sultanmuratspor’da hocamızla beraber bu ligde çok ses getirecektir" şeklinde konuştu.
Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren 2.Başkanı Naser Serbest , "Şu anda transfer çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Takımımıza gelecek olan futbolcularımız da var. Bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor. Bundan sonra hocamızın da katkıları ve diğer arkadaşlarımızın çalışmalarıyla 1.Amatör Lig´de yukarılara oynayacak kadromuzu oluşturacağız. Mevcut kadromuzda birlikte devam edeceğimiz futbolcularımız da olacak" diye konuştu.
HABER/Yılmaz AKTEPE