SEFAKÖY KARTAL SAHAYA İNDİ.

İstanbul 1.Amatör Lig'de mücadele edecek olan Sefaköy Kartalspor 2019-2020 Futbol yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Küçükçekmece Sefaköy Kartalspor, 2019- 2020 Futbol Sezonuna kendi tesislerinde Şerafettin Aranci yönetiminde çalışmalara başladı. Küçükçekmece ekibi bu sezon da parolasını şampiyonluk olarak belirlerken, yeni teknik ekip ve futbolcuları kulüp tesislerinde bir araya geldi. İlk idmanda Kulüp Müdürü Naci Çavuşlar ve kulüp yönetim kurul üyeleri eşlik etti.

Sefaköy Kartalspor tesislerinde ilk etap hazırlıklarına başlayan ekip, teknik direktör Şerafettin Aranci yönetiminde takım ilk idman çalışmasını yaptı. Koşu, ısınma ve kuvvet çalışmalarıyla başlayan antrenmanda futbolcular, taktik çalışma ve çift kale maç yaptı. İdman yaklaşık 1, 5 saat sürdü.

Teknik direktör Şerafettin Aranci, yeni sezon çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamasında, hedeflerinin Süper Amatör Ligine yükselme olduğunu ve bu doğrultuda futbol adına tüm güzellikleri sahaya yansıtan, mücadele gücü yüksek bir ekip olacaklarını belirtti. Aranci, "Geçen sezon kadromuzun iskeletini takımımıza yeni kattığımız oyuncular da var. Planladığımız hedefimize ulaşmak için yönetim kurulu olarak çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Haftanın üç günü yapacağımız çalışmalarla bayrama kadar sürdürüp daha sonra bayram tatili sonrası hazırlık maçları yaparak yeni sezona hazır bir şekilde girmek istiyoruz" diye konuştu.

HABER/Yılmaz AKTEPE