FİLİZİSPOR U-17’LERİNDEN ÜÇ GOL ÜÇ PUAN

İstanbul U-17 / B Genler ligi 17.Grupta Küçükçekmece Filiz spor U-17 Takımı Sefaköy Kartal sahasında Yeni Levent Konaklar spor U-17 Takımı’nı konuk etti. Yeşil-beyazılar maçı Yusuf (2) Olcay’ın golleri ile 3-0 alarak grupta iddiasını sürdürdü.

Cüneyt Karınca yönetiminde sahaya çıkan Filiz spor Olcay'7n attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda baskılı futbolunu devam eden Küçükçekmece temsilcisi Filizi spor 56. Dakikada ise Yusuf, topu filelerle buluşturup Yeşil-beyazlıları 2-0 öne geçirdi. İkinci golü kaydeden Yusuf 65’de takımın üçüncü kendisinin ikinci gollünü atarak skoru 3-0’lık skorla ligin dördüncü haftasında üçüncü galibiyetini alarak gruptaki iddiasını sürdürdü.

Filiz spor U-17 Takımı’nın antrenörü Cüneyt Karınca maçın ardından yaptığı açıklamada sezona başladıkları için mutlu olduklarını belirtti. Karınca, “Güzel bir maç oldu. Bu takımı ben sıfırdan aldım. Kendi kültürümüze, Filiz spor kültürüne göre yetiştirdim.  Lige iyi başladığımız için mutluyum” ifadelerini kullandı.